HASTANEMİZ HIMMS Stage 6 BELGESİ ALDI
23 Eylül 2020

HASTANEMİZ HIMMS Stage 6 BELGESİ ALDI
Sinop’ta ilk,Türkiye genelinde ilkler içerisinde.
Ayancık Devlet Hastanesi, dijital hastane çalışmaları kapsamında HIMSS Stage 6 (Health care Information and Management Systems Society) Belgesini alarak, Sinopta bu belgeyi alan ilk hastane olmayı başardı.
Sağlık alanında hız, güven ve tasarruf devrimi niteliğini taşıyan dijital hastane çalışmalarına bir süre önce başlayan hastanemiz HIMSS Stage 6 (Healthcare Information and Management Systems Society) belgesinin alınması için gereken şartları karşılayarak belgeyi almaya hak kazandı. Hasta güvenliğinin sağlanması konusunda üst düzey önlemler içeren, aynı zamanda kağıt ve röntgen filmi kullanımına gerek duyulmadan maliyetleri asgari seviyeye düşürerek, sağlık kayıtlarının güvenilir bir şekilde tutulması, saklanması ve rapor edilmesine imkan sağlayan bu sistem ile teşhis ve hasta işlemlerinde hız kazanıyor.
Bu süreçte emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza, özverili çalışmalarından dolayı Ayancık Devlet Hastanesi olarak çok teşekkür ediyoruz.
Ayrıca Bize bu süreçte destek veren, her türlü sıkıntımız da yanımızda olan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fatih Reyhanlıoğlu başta olmak üzere, İl Sağlık Müdürlüğünde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz..
.h1.jpg

h2.jpg