AYANCIK DEVLET HASTANESİNDEN İŞARET DİLİ EĞİTİMİ
04 Mayıs 2018

Ayancık Devlet Hastanesi çalışanlarına Halk eğitim müdürlüğü-Ayancık Devlet Hastanesi işbirliği ile 26 Şubat-6 Nisan 2018 tarihleri arasında Dilek Durur tarafından 6 hafta süren işaret dili eğitimi verildi. Eğitimde hastanemizden hizmet alan engelli vatandaşlarımıza daha iyi yardımcı olabilmek, daha rahat iletişim kurabilmek, onların kurumumuzda rahat edebilmelerini sağlamak, engelli vatandaşlarımızın yaşayabileceği sorunları minimize etmek amaçlanmıştır. Değerli eğitimci Dilek Durur'un verdiği eğitim oldukça faydalı olmuş, çalışanlarımız ve engelli vatandaşlarımızın memnuniyetine vesile olmuştur. 24 kursiyerin katılımıyla gerçekleşen kurs sonunda gerekli değerlendirmeler yapılmış, sınavda başarılı olan personellerimize sertifikaları takdim edilmiştir. İşaret dili eğitimi süresince bizlerden desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Halk Eğitim Müdürlüğüne Ayancık Devlet Hastanesi olarak teşekkür ederiz.